Sikkerhedsanslagsskinner

montering af secustrip anslagsskinne på udadgående terassedør
Envejsskruger monteres i hele dørens højde, og forhindre opbrydning med koben.
Secustrip stålskinnen flettes sammen over dør og karm.

Vores låsesmede montere sikkerheds anslagsskinner i hele dørens højde, med envejs skruer, for at sikre at du ikke får indbrud gemmen dine terassedøre eller andre udadgående døre.

Stål anslagsskinner

anslagskinnedc
kobensindbrud

For at tyven ikke skal kunne angribe låsens falle eller rigel imellem dør og karm, bør man montere en anslagsskinne i hele dørens højde og på den måde dække åbningen mellem dør og karm.

Stål anslagsskinne 4mm tyk 40/50mm bred, monteres i hele dørens højde med envejsskruer, så det ikke er muligt at komme til at brække døren op.

Man skal altid sørge for at sikre udadgående døre f.eks terrasdøren med en anslagsskinne, så det forhindre at den bliver brækket op med koben eller ligende.

Når der er monteret en anslagsskinnen i hele dørens højde, dækker den effektivt åbningen mellem dør og karm mod indrudsforsøg.

Fas T-stykke

T-stykket monteres bag ved låsekassen, og holder fast på låsen, samtidig med at den er fastgjort med to store skruer over og under låsen.

Secu strip anslagsskinner

kobensindbrudt
anslagskinne

Man skal altid sørge for at sikre udadgående døre f.eks terrasdøren med en anslagsskinne, der forhindrer at den bliver brækket op med koben eller ligende.

Secustrip stålskinne monteres i hele dørens højde med envejsskruer, på både karm og dør. Så det ikke er muligt at komme til at brække døren op.

secustripind

Secu strip anslagsskinne til indadgående døre.

Secustrip anslagskinne til udadgående døre, forhindre inbrudsforsøg

Secu strip anslagsskinne til udadgående døre.

Secu strip leveres i hvid, brun, og galvaniseret.

For at tyven ikke skal kunne angribe låsens falle eller rigel imellem dør og karm, bør man få monteret en anslagsskinne i hele dørens højde og på den måde effektivt dække åbningen mellem dør og karm.