Aflås terassedøren

Tyven kommer ofte ind ad bagvejene…

Ruko’s terrassedørsgreb forhindrer en tyv efter inbrudet let kan lukke sig ud af terrassedøren med tyvekosterne.

Hvorfor montere en terassedørslås ?

Et terrassedørsgreb, der er låst, forhindrer en tyv, der er brudt ind gennem vinduet, at han nemt kan lukke sig ud af terrassedøren.

Skal man sikre sig mod boretyve er terrassedøren og vinduerne et godt sted at begynde, de er ofte skjult for nysgerrige blikke og blot lukket med et greb.

Med godkendte låse, som fx Ruko terrassedørsgreb, forhindrer en indvendig låsecylinder, at en tyv, der har boret hul i døren, kan låse døren op. Og da tyven allerede udefra kan se, at terrassedøren er låst, er der stor sandsynlighed for, at han på forhånd opgiver sit forehavende.

Ruko’s terrassedørsgreb, der er låst, forhindrer en tyv, der er brudt ind gennem vinduet, at han nemt kan lukke sig ud af terrassedøren. Af samme grund bør man have to låse på hoveddøren, hvoraf den ene skal åbnes indefra med nøgle, så tyven heller ikke kan benytte denne flugtvej.

Man bør også altid sørge for at sikre udadgående døre f.eks terrasdøren med en anslagsskinne, så det forhindre at den bliver brækket op med koben eller ligende.